Elroy Heimeriks

Elroy Heimeriks, 38 jaar en zo’n 18 jaar in dienst bij Van Keulen Interieurbouw. Ik heb al veel verschillende functies gehad, maar heb mijn plek 8 jaar geleden gevonden op de metaalafdeling. Eigenlijk ben ik lasser/samensteller met TIG lassen als specialisme, maar dat is inmiddels niet meer mijn hoofdtaak.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

’s Morgens vóór 7:30 uur klok ik in en start ik mijn dag met een bekertje koffie. Om 7:30 uur begint mijn dag echt. Omdat ik de nieuwe en Poolse medewerkers aanstuur loop ik eerst rond. Ik kijk dan of de collega’s over de werkbonnen beschikken die ze nodig hebben. Omdat het laswerk erg afwisselend is zijn er altijd de nodige vragen. Ik leg dan uit wat er moet gebeuren of doe het even voor. Voor de nieuwe medewerkers ben ik vooral een praktijkbegeleider. Ik leer ze de fijne kneepjes van het vak en laat ze groeien, door te laten doen. Zo zorg ik samen met hen dat de kwaliteit van onze producten gewaarborgd blijft. Als ik bij iedereen langs ben geweest, controleer ik of er spoedorders zijn. Zijn er kleine spoedorders? Dan las ik ze zelf. Lassen blijft toch mijn passie.
Verder ben ik het dagelijkse aanspreekpunt voor alle collega’s op de constructieafdeling. Heeft iemand bonnen nodig of klopt er een tekening niet, dan zorg ik dat het wordt opgelost. Maar ook voor een praatje sta ik klaar voor mijn collega’s. Als het bijna 16:30 uur is, controleer ik of alle werkplekken en de rest van de hal netjes zijn. Als alles klaar, netjes en uitgeschakeld is klok uit. Dan is het ook voor mij tijd om naar huis te gaan.

Waar haal jij de meeste voldoening uit in je werk?

In drukke periodes samen de schouders eronder zetten en mooie producten afleveren bij onze klanten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Een luisterend oor bieden hoort daar mijns inziens ook bij. Gaat het privé goed dan zie je dat ook terug in het werk!

Wat typeert voor jou het werken bij van Keulen?

Na al die jaren en verschillende functies, kan ik wel zeggen, dat het bedrijf als eigen is gaan voelen. Wat ik dan zo mooi vind aan Van Keulen Interieurbouw? Het is groeien, door te helpen en we doen het met elkaar! Maar ook flexibiliteit staat er hoog in het vaandel. Werk en privé kunnen op die manier goed met elkaar samen gaan.

Bekijk direct onze vacatures