Joeri Grondhuis

Joeri Grondhuis, 28 jaar en bijna 9 jaar in dienst bij Van Keulen Interieurbouw. Ik heb in deze jaren in verschillende functies en op diverse afdelingen gewerkt. Sinds kort ben ik gestart in mijn nieuwe functie als Projectleider op de afdeling verkoop binnendienst.

Hoe is jouw werkdag eruit?

Als projectleider verkoop binnendienst start ik elke dag met het inzichtelijk krijgen van de lopende tekenopdrachten. Als er tekeningen vanuit de technisch werkvoorbereiding klaar zijn dan moeten deze ter goedkeuring worden verstuurd naar de klant. In het Dynfos moet na het versturen van de tekening de status van de tekenopdracht worden aangepast en hierdoor heb je goed inzichtelijk wat de status van de tekenopdracht is.

Zodra de tekenopdrachten verwerkt zijn ga ik mijn lopende offertes monitoren, eventuele aanpassingen op leverdata, product specificaties of prijzen die vanuit de calculatie terug zijn gekomen worden hierin doorgevoerd.
Als de klant opdracht geeft tot order dan wordt dit in Dynfos aangepast. Als de offerte order is geworden moeten er tekenopdrachten aangemaakt worden en moeten de planningen voor productie en montage gemaakt worden. Zodra de tekenopdrachten zijn aangemaakt wordt er overleg gepleegd met de desbetreffende tekenaar die de tekeningen uit gaat werken. Wanneer de tekeningen zijn uitwerkt worden de tekeningen ter goedkeuring naar de klant verstuurd.

Als deze akkoord zijn bevonden worden de producten in Dynfos aangemaakt als productieopdracht. Dit houd in dat alle betrokken afdelingen binnen van Keulen bonnen gegenereerd krijgen en zij de productie kunnen starten. De laatste fase is het maken van een projectmap, in deze map moet alle informatie komen te staan die de monteurs nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan foto’s van de locatie, contactpersonen, planningen, tekeningen en een lay-out van de locatie.

Waar haal jij de meeste voldoening uit in je werk?

Als ik samen met mijn collega’s een uitdagend project of lastig vraagstuk heb opgelost. Verder krijg ik energie van de afwisseling in mijn werk zoals nieuwe meubels ontwikkelen, productielijnen opzetten, nieuwe medewerkers begeleiden en software testen/implementeren.

Wat typeert voor jou het werken bij van Keulen?

Van Keulen is een flexibele organisatie waarin we gebruik maken van flexibele werktijden. Dit houdt in dat je jouw werktijden deels zelf kunt inrichten. Daarnaast heerst er meestal een goede sfeer binnen de organisatie en op de afdeling.

Welke opleiding- en doorgroeimogelijkheden heb je gekregen bij van Keulen Interieurbouw?

In 2009 ben ik begonnen in de werkplaats op de afdeling houtbewerking. In die die tijd ben ik gestart met MBO niveau 4 opleiding werkvoorbereiding/leidinggeven. Dat heeft mij de mogelijkheid gegeven om door te stromen naar de afdeling technische werkvoorbereiding. Vervolgens ben ik in september 2016 gestart met de deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde. Deze bachelor opleiding heb ik juni 2019 afgerond. Ik ben erg blij met de opleidingsmogelijkheden die ik binnen Van Keulen heb gekregen, want door deze mogelijkheden heb ik kunnen doorgroeien binnen de organisatie.

Sinds kort heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien als Projectleider op de afdeling verkoop binnendienst. Ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen want deze functie past goed bij de opleiding technische bedrijfskunde en ik kan de kennis die ik heb opgedaan op de afdeling technische werkvoorbereiding goed toepassen in dit werkveld. De functie van projectleider bevalt erg goed, het leuke aan deze functie is dat je veel interactie hebt met diverse interen afdelingen, maar ook met klanten & leveranciers. De combinatie van technisch en commercieel is iets wat je als “spin in het web” nodig bent om de projecten goed af te kunnen handelen.

Bekijk direct onze vacatures