Jan Beniers

Jan Beniers, 62 jaar en sinds juni 1991 werkzaam voor van Keulen Interieurbouw. Ik werk op de zaagafdeling van de machinale houtbewerking. De afgelopen 5 jaar is mijn werkplek de CNC gestuurde zaagmachine en het automatisch platenmagazijn.

Hoe is jouw werkdag eruit?

Rond 7:00 uur loop ik de werkplaats binnen, start de zaagmachine op en begin ik direct met verwerken van orders. Ik ben verantwoordelijk voor het op maat zagen en sorteren van verschillende soorten plaatmaterialen. Mijn werk zorgt ervoor dat het plaatmateriaal op de juiste manier gemonteerd kan worden in de werkplaats. Tussen mijn orders door zorg ik dat mijn werkplek netjes blijft en spring ik bij als collega’s hulp nodig hebben. Om 16:30 uur zit mijn werkdag erop.

Waar haal jij de meeste voldoening uit in je werk?

Daar kan ik heel kort in zijn: in zo min mogelijk tijd, zo veel mogelijk orders verwerken.

Wat typeert voor jou het werken bij van Keulen?

Er is bij van Keulen ruimte voor overleg en staat men open voor feedback en verbetering. Ook voor persoonlijke ontwikkeling zijn er voldoende kansen!

Welke opleiding- en doorgroeimogelijkheden heb je gekregen bij van Keulen Interieurbouw?

Als ik een cursus of opleiding wil volgen, is daar ruimte voor en wordt er gedacht in mogelijkheden. Zelf heb ik het werk en bedienen van onze machines voornamelijk in de praktijk geleerd. Door het jaren te doen en zodoende ervaring op te bouwen ken in onze machines erg goed.

Bekijk direct onze vacatures