JaapPepers-2-aspect-ratio-48-48 Solliciteer direct

Wat bieden we

Van Keulen Interieurbouw kent goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien kun je rekenen op een prettige informele werksfeer, gemotiveerde collega’s, een platte organisatie en korte communicatielijnen. Verder ontvang je natuurlijk een goed salaris en zijn er verschillende aantrekkelijke regelingen en mogelijkheden.

Jouw ontwikkeling:

Wij investeren continu in goede arbeidsomstandigheden en de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als jij de capaciteiten hebt om door te groeien, dan biedt van Keulen Interieurbouw je enorm veel mogelijkheden. We doen dan ook veel om je ontwikkeling ook daadwerkelijk te stimuleren. Daarom kijken we al vanaf het moment dat je bij ons komt solliciteren naar wat de toekomstmogelijkheden zouden kunnen zijn, want onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal.

Als je eenmaal bij van Keulen Interieurbouw in dienst bent en graag wil leren en groeien, dan bieden we daarvoor mogelijkheden. Allereerst natuurlijk in de dagelijkse praktijk. Tijdens je werk leer je dagelijks erg veel over de verschillende aspecten van de totstandkoming van een onze meubel – en projectinrichtingen. Naast de dagelijkse praktijk zijn er volop opleidingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw doelen en ambities. Want jouw persoonlijke groei maakt het mogelijk dat van Keulen Interieurbouw zich verder kan ontwikkelen.

Bekijk direct onze vacatures