JaapPepers-2-aspect-ratio-48-48 Solliciteer direct

Werken bij van Keulen. Een baan met impact

Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een lange historie. Alles wat we doen is gericht op één doel: de wensen van onze klanten tot in detail waarmaken. En daar kan jij onderdeel van worden, want er zijn maar weinig bedrijven waar mensen zich zo thuis voelen als bij ons. Na 75 jaar van groei en ontwikkeling zijn we een toonaangevende en gerespecteerde speler in de Nederlandse interieurbouw en winkelinrichting. En nog steeds een familiebedrijf.

We bouwen en plaatsen interieuroplossingen voor de Retail- en de projectmarkt en als je bij ons komt werken, ben je daar van het begin tot het eind bij betrokken. En dat maakt een baan bij van Keulen Interieurbouw, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, echt uniek. En dat zorgt ervoor dat al jouw kwaliteiten optimaal tot zijn recht komen.

Vandaag de dag is een winkel meer dan een magazijn met spullen erin. Zo ontwikkelen de supermarkten in Nederland steeds meer nieuwe diensten met op maat gesneden advies en service, duurzaamheid, verse producten en vooral heel veel beleving. Met technologie en nieuwe concepten krijgt de supermarkt een totaal nieuw gezicht. Jouw werk bij van Keulen Interieurbouw levert een belangrijke en zichtbare bijdrage aan dat nieuwe gezicht. Klik hier voor een overzicht van de door ons realiseerde projecten.

De sectoren waarin wij actief zijn bruisen als nooit tevoren. De digitale revolutie heeft grote gevolgen. Traditionele ketens vechten om te overleven in de online wereld. Oude concepten verdwijnen en er wordt volop geëxperimenteerd met nieuwe formules. De projecten worden groter en complexer. We gaan nieuwe wegen inslaan. En daar hebben we jou voor nodig. Kom ontdekken welke bijdrage jij daarin kunt leveren. En ervaar wat voor geweldige toekomst je bij ons tegemoet kunt gaan.