JaapPepers-2-aspect-ratio-48-48 Solliciteer direct

Stage en opleiding

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek, uitdagende afstudeeropdracht of bijbaan? Dan ben je bij van Keulen Interieurbouw aan het juiste adres. Met de vele disciplines, specialismes en afdelingen die we in huis hebben, zijn er veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten op (v)mbo, hbo en wo niveau.

Tijdens je stage- of afstuderen word je begeleid door ervaren medewerkers, die je graag de kneepjes van het vak leren. Zo doe je tijdens je stage of afstudeeropdracht niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is bij van Keulen Interieurbouw te werken.
Afdelingen waar we onder andere plekken bieden zijn, logistiek, meubelmakerij, ontwikkeling, sales, metaalbewerking en financiën. Volg je bijvoorbeeld een opleiding meubelmaker/(scheep)interieurbouwer, industrieel productontwerpen (IPO), logistiek/supply chain management, technisch commerciële bedrijfskunde of andere opleiding? Je bent van harte welkom!
Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht binnen van Keulen interieurbouw? Bekijk hier dan ons stage- en afstudeeroverzicht. Zoek een opdracht die je leuk vindt en reageer door het online sollicitatieformulier in te vullen. Staat daar geen stage- of afstudeeropdracht voor jou tussen? Neem dan even telefonisch contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.