JaapPepers-2-aspect-ratio-48-48 Solliciteer direct

Bedrijf

Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een lange historie. Het werd in 1944 opgericht door timmerman Lammert van Keulen. Nu, na meer dan 70 jaar van groei en ontwikkeling, is Van Keulen Interieurbouw een toonaangevende en gerespecteerde speler in de Nederlandse interieurbouw en winkelinrichting – en we zijn nog steeds een familiebedrijf.

Alles wat we doen is gericht op één doel: de wensen van onze klanten tot in detail waarmaken. We produceren alle interieurelementen exact in de vormen, kleuren en maatvoering die de opdrachtgever en de architect voor ogen hebben. Eventueel inclusief de benodigde accessoires. Zodat elke klant verzekerd is van een uniek, eigen interieur.

Wij beschikken over zeer uitgebreide productiefaciliteiten voor de bewerking van hout, metaal en glas. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk interieurelement op maat voor u produceren. Bij Van Keulen Interieurbouw geldt dan ook: maatwerk is standaard.

Visie

De retailsector borrelt en bruist als nooit tevoren. De digitale revolutie heeft grote gevolgen. Traditionele retailketens vechten om te overleven in de online wereld. Oude concepten verdwijnen en er wordt volop geëxperimenteerd met nieuwe formules. Verandering is de norm in dit dynamische vakgebied. Van Keulen Interieurbouw ondersteunt haar klanten met effectieve, snelle interieuroplossingen op maat. Met flexibiliteit, vakmanschap en een grote liefde voor het retailvak bouwen wij voortdurend aan de verdere versterking van onze positie als een van de leidende interieurbouwers binnen Europa.

Missie

Van Keulen Interieurbouw is de absolute specialist in Nederland als het gaat om interieurbouw voor de retail en de projectmarkt. Wij bieden onze klanten de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Maatwerk is standaard. Wij produceren alles zelf. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Wij investeren continu in goede arbeidsomstandigheden en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Voor onze klanten zijn wij een deskundige, betrouwbare en betrokken partner. Deze eigenschappen, en de bereidheid om altijd een extra stap te zetten, vormen de basis voor al onze zakelijke relaties.